Diety menu

Dzisiaj

Dieta standard 1200 kcal:
(B:58,1 T:40,9 W:134,8 F:17,8):

Śniadanie: Frittata z zielonym groszkiem, sałatka ze świeżym pomidorem, pieczywo
II śniadanie: Koktajl bananowo – żurawinowy
Obiad: Filet z dorsza saute, bataty pieczone, surówka z buraków
Podwieczorek: Ciasto jabłkowe z musem mango
Kolacja: Sałatka makaronowa z serem Gouda i wędzonym, oliwkami, papryką i pieczarką


Dieta standard 1500 kcal:
(B:73,3 T:53,9 W:157,8 F:20):

Śniadanie: Frittata z zielonym groszkiem, sałatka ze świeżym pomidorem, pieczywo
II śniadanie: Koktajl bananowo – żurawinowy
Obiad: Filet z dorsza saute, bataty pieczone, surówka z buraków
Podwieczorek: Ciasto jabłkowe z musem mango
Kolacja: Sałatka makaronowa z serem Gouda i wędzonym, oliwkami, papryką i pieczarką


Dieta standard 1800 kcal:
(B:85,5 T:58,9 W:196,8 F:24,3):
Śniadanie: Frittata z zielonym groszkiem, sałatka ze świeżym pomidorem, pieczywo
II śniadanie: Koktajl bananowo – żurawinowy
Obiad: Filet z dorsza saute, bataty pieczone, surówka z buraków
Podwieczorek: Ciasto jabłkowe z musem mango
Kolacja: Sałatka makaronowa z serem Gouda i wędzonym, oliwkami, papryką i pieczarką


Dieta standard 2000 kcal:
(B:93,7 T:66,3 W:219,5 F:26,5):

Śniadanie: Frittata z zielonym groszkiem, sałatka ze świeżym pomidorem, pieczywo
II śniadanie: Koktajl bananowo – żurawinowy
Obiad: Filet z dorsza saute, bataty pieczone, surówka z buraków
Podwieczorek: Ciasto jabłkowe z musem mango
Kolacja: Sałatka makaronowa z serem Gouda i wędzonym, oliwkami, papryką i pieczarką


Dieta standard 2500 kcal:
(B:104,4 T:81,6 W:297,7 F:35,8):

Śniadanie: Frittata z zielonym groszkiem, sałatka ze świeżym pomidorem, pieczywo
II śniadanie: Koktajl bananowo – żurawinowy
Obiad: Filet z dorsza saute, bataty pieczone, surówka z buraków
Podwieczorek: Ciasto jabłkowe z musem mango
Kolacja: Sałatka makaronowa z serem Gouda i wędzonym, oliwkami, papryką i pieczarką


Dieta standard bez ryb i owoców morza 1200 kcal: (B:60,4 T:42,2 W:150,7 F:24,1):

Śniadanie: Frittata z zielonym groszkiem, sałatka ze świeżym pomidorem, pieczywo
II śniadanie: Koktajl bananowo – żurawinowy
Obiad: Filet z indyka, bataty pieczone, surówka z buraków
Podwieczorek: Ciasto jabłkowe z musem mango
Kolacja: Sałatka makaronowa z serem Gouda i wędzonym, oliwkami, papryką i pieczarką

 

Dieta standard bez ryb i owoców morza 1500 kcal:
(B:69,7 T:48,2 W:173,4 F:26,3):

Śniadanie: Frittata z zielonym groszkiem, sałatka ze świeżym pomidorem, pieczywo
II śniadanie: Koktajl bananowo – żurawinowy
Obiad: Filet z indyka, bataty pieczone, surówka z buraków
Podwieczorek: Ciasto jabłkowe z musem mango
Kolacja: Sałatka makaronowa z serem Gouda i wędzonym, oliwkami, papryką i pieczarką

 


Dieta standard bez ryb i owoców morza 1800 kcal: (B:82,1 T:55,6 W:206,2 F:29,3):


Śniadanie: Frittata z zielonym groszkiem, sałatka ze świeżym pomidorem, pieczywo
II śniadanie: Koktajl bananowo – żurawinowy
Obiad: Filet z indyka, bataty pieczone, surówka z buraków
Podwieczorek: Ciasto jabłkowe z musem mango
Kolacja: Sałatka makaronowa z serem Gouda i wędzonym, oliwkami, papryką i pieczarką

 


Dieta standard bez ryb i owoców morza 2000 kcal: (B:98,3 T:66,7 W:243,5 F:36):


Śniadanie: Frittata z zielonym groszkiem, sałatka ze świeżym pomidorem, pieczywo
II śniadanie: Koktajl bananowo – żurawinowy
Obiad: Filet z indyka, bataty pieczone, surówka z buraków
Podwieczorek: Ciasto jabłkowe z musem mango
Kolacja: Sałatka makaronowa z serem Gouda i wędzonym, oliwkami, papryką i pieczarką

 


Dieta standard bez ryb i owoców morza 2500 kcal: (B:114 T:75,2 W:314,5 F:45,5):

Śniadanie: Frittata z zielonym groszkiem, sałatka ze świeżym pomidorem, pieczywo
II śniadanie: Koktajl bananowo – żurawinowy
Obiad: Filet z indyka, bataty pieczone, surówka z buraków
Podwieczorek: Ciasto jabłkowe z musem mango
Kolacja: Sałatka makaronowa z serem Gouda i wędzonym, oliwkami, papryką i pieczarką

 

Dieta SPORT 2000 kcal
(B:109,1 T:64,3 W:223,4 F:27,7):

Śniadanie: Frittata z zielonym groszkiem, sałatka ze świeżym pomidorem, pieczywo ProBody
II śniadanie: Koktajl bananowo – żurawinowy
Obiad: Filet z dorsza saute, bataty pieczone, surówka z buraków
Podwieczorek: Ciasto jabłkowe z twarożkiem mango
Kolacja: Sałatka makaronowa z indykiem, serem Gouda i wędzonym, oliwkami, papryką i pieczarką

 


Dieta SPORT 2500 kcal
(B:138,7 T:73,7 W:223,4 F:32,2):

Śniadanie: Frittata z zielonym groszkiem, sałatka ze świeżym pomidorem, pieczywo ProBody
II śniadanie: Koktajl bananowo – żurawinowy
Obiad: Filet z dorsza saute, bataty pieczone, surówka z buraków
Podwieczorek: Ciasto jabłkowe z twarożkiem mango
Kolacja: Sałatka makaronowa z indykiem, serem Gouda i wędzonym, oliwkami, papryką i pieczarką

 

 


Dieta SPORT 4000 kcal (B:223 T:137,9 W:412,8 F:46,4):

Śniadanie: Frittata z zielonym groszkiem, sałatka ze świeżym pomidorem, pieczywo ProBody
II śniadanie: Koktajl bananowo – żurawinowy
Obiad: Filet z dorsza saute, bataty pieczone, surówka z buraków
Podwieczorek: Ciasto jabłkowe z twarożkiem mango
Kolacja: Sałatka makaronowa z indykiem, serem Gouda i wędzonym, oliwkami, papryką i pieczarką

Dieta WEGE SPORT 2000 kcal (B:96,9 T:70,9 W:218,7 F:30,4):

Śniadanie: Frittata z zielonym groszkiem, sałatka ze świeżym pomidorem, pieczywo ProBody
II śniadanie: Koktajl bananowo – żurawinowy
Obiad: Papryka zielona faszerowana soczewicą i warzywami, bataty pieczone, surówka z buraczków
Podwieczorek: Ciasto jabłkowe z twarożkiem mango
Kolacja: Sałatka makaronowa z serem Gouda i wędzonym, oliwkami, papryką i pieczarką

 


Dieta WEGE SPORT 3000 kcal (B:142,3 T:112,6 W:318,5 F:48,4):

Śniadanie: Frittata z zielonym groszkiem, sałatka ze świeżym pomidorem, pieczywo ProBody
II śniadanie: Koktajl bananowo – żurawinowy
Obiad: Papryka zielona faszerowana soczewicą i warzywami, bataty pieczone, surówka z buraczków
Podwieczorek: Ciasto jabłkowe z twarożkiem mango
Kolacja: Sałatka makaronowa z serem Gouda i wędzonym, oliwkami, papryką i pieczarką

 


Dieta dash 1200 kcal:
(B:58,1 T:40,9 W:134,8 F:17,8):

Śniadanie: Frittata z zielonym groszkiem, sałatka ze świeżym pomidorem, pieczywo low gi
II śniadanie: Koktajl bananowo – żurawinowy, ksylitol
Obiad: Filet z dorsza saute, bataty pieczone, sałatka ze świeżych warzyw
Podwieczorek: Ciasto jabłkowe z musem mango, ksylitol
Kolacja: Sałatka makaronowa z serem Gouda i wędzonym, oliwkami, papryką i pieczarką

 


Dieta dash 1500 kcal:
(B:73,3 T:53,9 W:157,8 F:20):


Śniadanie: Frittata z zielonym groszkiem, sałatka ze świeżym pomidorem, pieczywo low gi
II śniadanie: Koktajl bananowo – żurawinowy, ksylitol
Obiad: Filet z dorsza saute, bataty pieczone, sałatka ze świeżych warzyw
Podwieczorek: Ciasto jabłkowe z musem mango, ksylitol
Kolacja: Sałatka makaronowa z serem Gouda i wędzonym, oliwkami, papryką i pieczarką

 

Dieta dash 1800 kcal:
(B:85,5 T:58,9 W:196,8 F:24,3):


Śniadanie: Frittata z zielonym groszkiem, sałatka ze świeżym pomidorem, pieczywo low gi
II śniadanie: Koktajl bananowo – żurawinowy, ksylitol
Obiad: Filet z dorsza saute, bataty pieczone, sałatka ze świeżych warzyw
Podwieczorek: Ciasto jabłkowe z musem mango, ksylitol
Kolacja: Sałatka makaronowa z serem Gouda i wędzonym, oliwkami, papryką i pieczarką

 


Dieta KETO 1200 kcal
(B:68,9 T:77,7 W:37,2 F:18,9):

Śniadanie: Frittata z zielonym groszkiem, sałatka ze świeżym pomidorem, pieczywo ProBody
II śniadanie: Koktajl żurawinowy na napoju migdałowym
Obiad: Filet z dorsza w panierce z pestek dyni, surówka z buraków
Podwieczorek: Galaretka z mango
Kolacja: Koreczki z oliwkami, serem Gouda i pomidorkiem koktajlowym, chlebek z babki jajowatej

Dieta KETO 1500 kcal
(B:83,3 T:100,5 W:42,1 F:25,4):

Śniadanie: Frittata z zielonym groszkiem, sałatka ze świeżym pomidorem, pieczywo ProBody
II śniadanie: Koktajl żurawinowy na napoju migdałowym
Obiad: Filet z dorsza w panierce z pestek dyni, surówka z buraków
Podwieczorek: Galaretka z mango
Kolacja: Koreczki z oliwkami, serem Gouda i pomidorkiem koktajlowym, chlebek z babki jajowatej

Dieta KETO 1800 kcal
(B:105,2 T:120,1 W:50,2 F:30,4):

Śniadanie: Frittata z zielonym groszkiem, sałatka ze świeżym pomidorem, pieczywo ProBody
II śniadanie: Koktajl żurawinowy na napoju migdałowym
Obiad: Filet z dorsza w panierce z pestek dyni, surówka z buraków
Podwieczorek: Galaretka z mango
Kolacja: Koreczki z oliwkami, serem Gouda i pomidorkiem koktajlowym, chlebek z babki jajowatej

Dieta KETO 2000 kcal 
(B:117,1 T:140,3 W:46 F:32,1):

Śniadanie: Frittata z zielonym groszkiem, sałatka ze świeżym pomidorem, pieczywo ProBody

II śniadanie: Koktajl żurawinowy na napoju migdałowym
Obiad: Filet z dorsza w panierce z pestek dyni, surówka z buraków
Podwieczorek: Galaretka z mango
Kolacja: Koreczki z oliwkami, serem Gouda i pomidorkiem koktajlowym, chlebek z babki jajowatej

Dieta KETO 2500 kcal
(B:145,6 T:182,2 W:48,9 F:45,2):
Śniadanie: Frittata z zielonym groszkiem, sałatka ze świeżym pomidorem, pieczywo ProBody
II śniadanie: Koktajl żurawinowy na napoju migdałowym
Obiad: Filet z dorsza w panierce z pestek dyni, surówka z buraków
Podwieczorek: Galaretka z mango
Kolacja: Koreczki z oliwkami, serem Gouda i pomidorkiem koktajlowym, chlebek z babki jajowatej


Dieta bez laktozy 2500 kcal:
(B:94,3 T:79,4 W:300,8 F:34,1):

Śniadanie: Frittata z zielonym groszkiem, sałatka ze świeżym pomidorem, pieczywo
II śniadanie: Koktajl bananowo – żurawinowy b/l
Obiad: Filet z dorsza saute, bataty pieczone, surówka z buraków
Podwieczorek: Ciasto jabłkowe z musem mango b/l
Kolacja: Sałatka makaronowa z serami wegańskimi, oliwkami, papryką i pieczarką

Dieta bez glutenu 1200 kcal:
(B:54 T:43 W:135,2 F:17,2):

Śniadanie: Frittata z zielonym groszkiem, sałatka ze świeżym pomidorem, pieczywo b/g
II śniadanie: Koktajl bananowo – żurawinowy
Obiad: Filet z dorsza saute, bataty pieczone, surówka z buraków
Podwieczorek: Ciasto jabłkowe b/g z musem mango
Kolacja: Sałatka makaronowa b/g z serem Gouda i wędzonym, oliwkami, papryką i pieczarką


Dieta bez glutenu 1500 kcal:
(B:67,2 T:57,1 W:158,4 F:19,1):


Śniadanie: Frittata z zielonym groszkiem, sałatka ze świeżym pomidorem, pieczywo b/g
II śniadanie: Koktajl bananowo – żurawinowy
Obiad: Filet z dorsza saute, bataty pieczone, surówka z buraków
Podwieczorek: Ciasto jabłkowe b/g z musem mango
Kolacja: Sałatka makaronowa b/g z serem Gouda i wędzonym, oliwkami, papryką i pieczarką

Dieta bez glutenu i bez laktozy 1200 kcal:
(B:54 T:43 W:135,2 F:17,2):

Śniadanie: Frittata z zielonym groszkiem, sałatka ze świeżym pomidorem, pieczywo b/g
II śniadanie: Koktajl bananowo – żurawinowy b/l
Obiad: Filet z dorsza saute, bataty pieczone, surówka z buraczków
Podwieczorek: Ciasto jabłkowe b/g z musem mango b/l
Kolacja: Sałatka makaronowa b/g z serami wegańskimi, oliwkami, papryką i pieczarką


Dieta bez glutenu i bez laktozy 1500 kcal:
(B:67,2 T:57,1 W:158,4 F:19,1):
Śniadanie: Frittata z zielonym groszkiem, sałatka ze świeżym pomidorem, pieczywo b/g
II śniadanie: Koktajl bananowo – żurawinowy b/l
Obiad: Filet z dorsza saute, bataty pieczone, surówka z buraczków
Podwieczorek: Ciasto jabłkowe b/g z musem mango b/l
Kolacja: Sałatka makaronowa b/g z serami wegańskimi, oliwkami, papryką i pieczarką


Dieta bez glutenu i bez laktozy 2000 kcal: (B:85,5 T:70,5 W:220,3 F:25,2):

Śniadanie: Frittata z zielonym groszkiem, sałatka ze świeżym pomidorem, pieczywo b/g
II śniadanie: Koktajl bananowo – żurawinowy b/l
Obiad: Filet z dorsza saute, bataty pieczone, surówka z buraczków
Podwieczorek: Ciasto jabłkowe b/g z musem mango b/l
Kolacja: Sałatka makaronowa b/g z serami wegańskimi, oliwkami, papryką i pieczarką


Dieta wegetariańska bez glutenu i bez laktozy 1200 kcal (B:53,2 T:46,2 W:145,1 F:22,7):

Śniadanie: Frittata z zielonym groszkiem, sałatka ze świeżym pomidorem, pieczywo b/g
II śniadanie: Koktajl bananowo – żurawinowy b/l
Obiad: Papryka zielona faszerowana soczewicą i warzywami, bataty pieczone, surówka z buraków
Podwieczorek: Ciasto jabłkowe b/g z musem mango b/l
Kolacja: Sałatka makaronowa b/g z serami wegańskimi, oliwkami, papryką i pieczarką

Dieta wegetariańska bez glutenu i bez laktozy 1500 kcal: (B:66,4 T:60,2 W:168,3 F:24,5):

Śniadanie: Frittata z zielonym groszkiem, sałatka ze świeżym pomidorem, pieczywo b/g
II śniadanie: Koktajl bananowo – żurawinowy b/l
Obiad: Papryka zielona faszerowana soczewicą i warzywami, bataty pieczone, surówka z buraków
Podwieczorek: Ciasto jabłkowe b/g z musem mango b/l
Kolacja: Sałatka makaronowa b/g z serami wegańskimi, oliwkami, papryką i pieczarką


Dieta wegetariańska bez glutenu i bez laktozy 1800 kcal: (B:71,6 T:62,7 W:200,5 F:27,4):

Śniadanie: Frittata z zielonym groszkiem, sałatka ze świeżym pomidorem, pieczywo b/g
II śniadanie: Koktajl bananowo – żurawinowy b/l
Obiad: Papryka zielona faszerowana soczewicą i warzywami, bataty pieczone, surówka z buraków
Podwieczorek: Ciasto jabłkowe b/g z musem mango b/l
Kolacja: Sałatka makaronowa b/g z serami wegańskimi, oliwkami, papryką i pieczarką


Dieta wegetariańska bez glutenu i bez laktozy 2000 kcal: (B:77,7 T:71,2 W:223,3 F:29,2):

Śniadanie: Frittata z zielonym groszkiem, sałatka ze świeżym pomidorem, pieczywo b/g
II śniadanie: Koktajl bananowo – żurawinowy b/l
Obiad: Papryka zielona faszerowana soczewicą i warzywami, bataty pieczone, surówka z buraków
Podwieczorek: Ciasto jabłkowe b/g z musem mango b/l
Kolacja: Sałatka makaronowa b/g z serami wegańskimi, oliwkami, papryką i pieczarką


Dieta low gi 1200 kcal:
(B:64,1 T:47,3 W:123,2 F:25,4):


Śniadanie: Frittata z zielonym groszkiem, sałatka ze świeżym pomidorem, pieczywo low gi
II śniadanie: Koktajl bananowo – żurawinowy, ksylitol
Obiad: Filet z dorsza saute, bataty pieczone, sałatka ze świeżych warzyw
Podwieczorek: Pudding z mango i chia, ksylitol
Kolacja: Sałatka makaronowa z serem Gouda i wędzonym, oliwkami, papryką i pieczarką

Dieta low gi 1500 kcal:
(B:74,8 T:57,9 W:159,7 F:31,8):

Śniadanie: Frittata z zielonym groszkiem, sałatka ze świeżym pomidorem, pieczywo low gi
II śniadanie: Koktajl bananowo – żurawinowy, ksylitol
Obiad: Filet z dorsza saute, bataty pieczone, sałatka ze świeżych warzyw
Podwieczorek: Pudding z mango i chia, ksylitol
Kolacja: Sałatka makaronowa z serem Gouda i wędzonym, oliwkami, papryką i pieczarką


Dieta low gi 2000 kcal:
(B:97,6 T:73,2 W:201,5 F:39,4):


Śniadanie: Frittata z zielonym groszkiem, sałatka ze świeżym pomidorem, pieczywo low gi
II śniadanie: Koktajl bananowo – żurawinowy, ksylitol
Obiad: Filet z dorsza saute, bataty pieczone, sałatka ze świeżych warzyw
Podwieczorek: Pudding z mango i chia, ksylitol
Kolacja: Sałatka makaronowa z serem Gouda i wędzonym, oliwkami, papryką i pieczarką

Dieta wege + ryby 1200 kcal:
(B:58,1 T:40,9 W:134,8 F:17,8):

Śniadanie: Frittata z zielonym groszkiem, sałatka ze świeżym pomidorem, pieczywo
II śniadanie: Koktajl bananowo – żurawinowy
Obiad: Filet z dorsza saute, bataty pieczone, surówka z buraków
Podwieczorek: Ciasto jabłkowe z musem mango
Kolacja: Sałatka makaronowa z serem Gouda i wędzonym, oliwkami, papryką i pieczarką

Dieta wege + ryby 1500 kcal:
(B:73,3 T:53,9 W:157,8 F:20):
Śniadanie: Frittata z zielonym groszkiem, sałatka ze świeżym pomidorem, pieczywo
II śniadanie: Koktajl bananowo – żurawinowy
Obiad: Filet z dorsza saute, bataty pieczone, surówka z buraków
Podwieczorek: Ciasto jabłkowe z musem mango
Kolacja: Sałatka makaronowa z serem Gouda i wędzonym, oliwkami, papryką i pieczarką

Dieta wege + ryby 1800 kcal:
(B:85,5 T:58,9 W:196,8 F:24,3):

Śniadanie: Frittata z zielonym groszkiem, sałatka ze świeżym pomidorem, pieczywo
II śniadanie: Koktajl bananowo – żurawinowy
Obiad: Filet z dorsza saute, bataty pieczone, surówka z buraków
Podwieczorek: Ciasto jabłkowe z musem mango
Kolacja: Sałatka makaronowa z serem Gouda i wędzonym, oliwkami, papryką i pieczarką


Dieta wege + ryby 2000 kcal:
(B:93,7 T:66,3 W:219,5 F:26,5):

Śniadanie: Frittata z zielonym groszkiem, sałatka ze świeżym pomidorem, pieczywo
II śniadanie: Koktajl bananowo – żurawinowy
Obiad: Filet z dorsza saute, bataty pieczone, surówka z buraków
Podwieczorek: Ciasto jabłkowe z musem mango
Kolacja: Sałatka makaronowa z serem Gouda i wędzonym, oliwkami, papryką i pieczarką

Dieta wege + ryby 2500 kcal:
(B:104,4 T:81,6 W:297,7 F:35,8):

Śniadanie: Frittata z zielonym groszkiem, sałatka ze świeżym pomidorem, pieczywo
II śniadanie: Koktajl bananowo – żurawinowy
Obiad: Filet z dorsza saute, bataty pieczone, surówka z buraków
Podwieczorek: Ciasto jabłkowe z musem mango
Kolacja: Sałatka makaronowa z serem Gouda i wędzonym, oliwkami, papryką i pieczarką

Dieta wegetariańska 1200 kcal:
(B:58,1 T:45,2 W:150,7 F:24,1):


Śniadanie: Frittata z zielonym groszkiem, sałatka ze świeżym pomidorem, pieczywo
II śniadanie: Koktajl bananowo – żurawinowy
Obiad: Papryka zielona faszerowana soczewicą i warzywami, bataty pieczone, surówka z buraków
Podwieczorek: Ciasto jabłkowe z musem mango
Kolacja: Sałatka makaronowa z serem Gouda i wędzonym, oliwkami, papryką i pieczarką


Dieta wegetariańska 1500 kcal:
(B:73,3 T:58,2 W:173,8 F:263):

Śniadanie: Frittata z zielonym groszkiem, sałatka ze świeżym pomidorem, pieczywo
II śniadanie: Koktajl bananowo – żurawinowy
Obiad: Papryka zielona faszerowana soczewicą i warzywami, bataty pieczone, surówka z buraków
Podwieczorek: Ciasto jabłkowe z musem mango
Kolacja: Sałatka makaronowa z serem Gouda i wędzonym, oliwkami, papryką i pieczarką


Dieta wegetariańska 1800 kcal:
(B:78,7 T:60,2 W:206,3 F:29,):

Śniadanie: Frittata z zielonym groszkiem, sałatka ze świeżym pomidorem, pieczywo
II śniadanie: Koktajl bananowo – żurawinowy
Obiad: Papryka zielona faszerowana soczewicą i warzywami, bataty pieczone, surówka z buraków
Podwieczorek: Ciasto jabłkowe z musem mango
Kolacja: Sałatka makaronowa z serem Gouda i wędzonym, oliwkami, papryką i pieczarką