Wtorek 19.05.2020 (diety)

Dieta standard 1200 kcal:
(B:47,3 T:364 W:141,1 F:26,8):

Śniadanie: Pasta z buraków i fasoli, sałatka garni, pieczywo
II śniadanie: Koktajl bananowo – wiśniowy
Obiad: Pieczeń rzymska z sosem Cumberland, młode ziemniaki, warzywa na ciepło
Podwieczorek: Fit malinowe ciasto korzenne z daktylami
Kolacja: Sałatka z pieczonym kurczakiem, cytrusami, płatkami migdałów i rukolą, pieczywo

Dieta standard 1500 kcal:
(B:61,2 T:45,2 W:176,8 F:33,4):

Śniadanie: Pasta z buraków i fasoli, sałatka garni, pieczywo
II śniadanie: Koktajl bananowo – wiśniowy
Obiad: Pieczeń rzymska z sosem Cumberland, młode ziemniaki, warzywa na ciepło
Podwieczorek: Fit malinowe ciasto korzenne z daktylami
Kolacja: Sałatka z pieczonym kurczakiem, cytrusami, płatkami migdałów i rukolą, pieczywo

Dieta standard 1800 kcal:
(B:75,3 T:56,4 W:216,9 F:37,9):

Śniadanie: Pasta z buraków i fasoli, sałatka garni, pieczywo
II śniadanie: Koktajl bananowo – wiśniowy
Obiad: Pieczeń rzymska z sosem Cumberland, młode ziemniaki, warzywa na ciepło
Podwieczorek: Fit malinowe ciasto korzenne z daktylami
Kolacja: Sałatka z pieczonym kurczakiem, cytrusami, płatkami migdałów i rukolą, pieczywo

Dieta standard 2000 kcal:
(B:87,8 T:65,1 W:241,8 F:43,5):

Śniadanie: Pasta z buraków i fasoli, sałatka garni, pieczywo
II śniadanie: Koktajl bananowo – wiśniowy
Obiad: Pieczeń rzymska z sosem Cumberland, młode ziemniaki, warzywa na ciepło
Podwieczorek: Fit malinowe ciasto korzenne z daktylami
Kolacja: Sałatka z pieczonym kurczakiem, cytrusami, płatkami migdałów i rukolą, pieczywo

Dieta standard 2500 kcal:
(B:106,9 T:77,7 W:319 F:52,1):

Śniadanie: Pasta z buraków i fasoli, sałatka garni, pieczywo
II śniadanie: Koktajl bananowo – wiśniowy
Obiad: Pieczeń rzymska z sosem Cumberland, młode ziemniaki, warzywa na ciepło
Podwieczorek: Fit malinowe ciasto korzenne z daktylami
Kolacja: Sałatka z pieczonym kurczakiem, cytrusami, płatkami migdałów i rukolą, pieczywo

Dieta standard bez ryb i owoców morza 1200 kcal: (B:47,3 T:364 W:141,1 F:26,8):

Śniadanie: Pasta z buraków i fasoli, sałatka garni, pieczywo
II śniadanie: Koktajl bananowo – wiśniowy
Obiad: Pieczeń rzymska z sosem Cumberland, młode ziemniaki, warzywa na ciepło
Podwieczorek: Fit malinowe ciasto korzenne z daktylami
Kolacja: Sałatka z pieczonym kurczakiem, cytrusami, płatkami migdałów i rukolą, pieczywo

Dieta standard bez ryb i owoców morza 1500 kcal: (B:61,2 T:45,2 W:176,8 F:33,4):

Śniadanie: Pasta z buraków i fasoli, sałatka garni, pieczywo
II śniadanie: Koktajl bananowo – wiśniowy
Obiad: Pieczeń rzymska z sosem Cumberland, młode ziemniaki, warzywa na ciepło
Podwieczorek: Fit malinowe ciasto korzenne z daktylami
Kolacja: Sałatka z pieczonym kurczakiem, cytrusami, płatkami migdałów i rukolą, pieczywo

Dieta standard bez ryb i owoców morza 1800 kcal: (B:75,3 T:56,4 W:216,9 F:37,9):

Śniadanie: Pasta z buraków i fasoli, sałatka garni, pieczywo
II śniadanie: Koktajl bananowo – wiśniowy
Obiad: Pieczeń rzymska z sosem Cumberland, młode ziemniaki, warzywa na ciepło
Podwieczorek: Fit malinowe ciasto korzenne z daktylami
Kolacja: Sałatka z pieczonym kurczakiem, cytrusami, płatkami migdałów i rukolą, pieczywo

Dieta standard bez ryb i owoców morza 2000 kcal: (B:87,8 T:65,1 W:241,8 F:43,5):

Śniadanie: Pasta z buraków i fasoli, sałatka garni, pieczywo
II śniadanie: Koktajl bananowo – wiśniowy
Obiad: Pieczeń rzymska z sosem Cumberland, młode ziemniaki, warzywa na ciepło
Podwieczorek: Fit malinowe ciasto korzenne z daktylami
Kolacja: Sałatka z pieczonym kurczakiem, cytrusami, płatkami migdałów i rukolą, pieczywo

Dieta standard bez ryb i owoców morza 2500 kcal: (B:106,9 T:77,7 W:319 F:52,1):

Śniadanie: Pasta z buraków i fasoli, sałatka garni, pieczywo
II śniadanie: Koktajl bananowo – wiśniowy
Obiad: Pieczeń rzymska z sosem Cumberland, młode ziemniaki, warzywa na ciepło
Podwieczorek: Fit malinowe ciasto korzenne z daktylami
Kolacja: Sałatka z pieczonym kurczakiem, cytrusami, płatkami migdałów i rukolą, pieczywo

Dieta SPORT 2000 kcal
(B:989 T:70 W:225,7 F:38,5):
Śniadanie: Pasta z buraków i fasoli, sałatka garni, pieczywo ProBody
II śniadanie: Koktajl bananowo – wiśniowy
Obiad: Pieczeń rzymska z sosem Cumberland, młode ziemniaki, warzywa na ciepło
Podwieczorek: Fit malinowe ciasto korzenne z daktylami, twarożek owocowy
Kolacja: Sałatka z pieczonym kurczakiem, cytrusami, płatkami migdałów i rukolą, pieczywo

Dieta SPORT 2500 kcal
(B:128 T:92,3 W:257,3 F:42,6):
Śniadanie: Pasta z buraków i fasoli, sałatka garni, pieczywo ProBody
II śniadanie: Koktajl bananowo – wiśniowy
Obiad: Pieczeń rzymska z sosem Cumberland, młode ziemniaki, warzywa na ciepło
Podwieczorek: Fit malinowe ciasto korzenne z daktylami, twarożek owocowy
Kolacja: Sałatka z pieczonym kurczakiem, cytrusami, płatkami migdałów i rukolą, pieczywo

Dieta SPORT 3000 kcal
(B:157,2 T:114,5 W:291,6 F:46,8):
Śniadanie: Pasta z buraków i fasoli, sałatka garni, pieczywo ProBody
II śniadanie: Koktajl bananowo – wiśniowy
Obiad: Pieczeń rzymska z sosem Cumberland, młode ziemniaki, warzywa na ciepło
Podwieczorek: Fit malinowe ciasto korzenne z daktylami, twarożek owocowy
Kolacja: Sałatka z pieczonym kurczakiem, cytrusami, płatkami migdałów i rukolą, pieczywo
19.05.2020r

Dieta SPORT 3500 kcal

Śniadanie: Pasta z buraków i fasoli, sałatka garni, pieczywo ProBody
II śniadanie: Koktajl bananowo – wiśniowy
Obiad: Pieczeń rzymska z sosem Cumberland, młode ziemniaki, warzywa na ciepło
Podwieczorek: Fit malinowe ciasto korzenne z daktylami, twarożek owocowy
Kolacja: Sałatka z pieczonym kurczakiem, cytrusami, płatkami migdałów i rukolą, pieczywo

Dieta dash 1200 kcal:
(B:47,1 T:33,8 W:147,4 F:28,3):
Śniadanie: Pasta z fasoli, sałatka garni, pieczywo low gi
II śniadanie: Koktajl banan – wiśnia – winogrono, ksylitol
Obiad: Kotlecik grzybowy, dressing jogurtowy z kaktusem, młode ziemniaki, warzywa na ciepło
Podwieczorek: Fit malinowe ciasto korzenne z daktylami, ksylitol
Kolacja: Sałatka z pieczonym kurczakiem, grejpfrutem, płatkami migdałów i rukolą, pieczywo low gi

19.05.2020r

Dieta dash 1500 kcal:
(B:58,3 T:44,4 W:185,4 F:34,9):
Śniadanie: Pasta z fasoli, sałatka garni, pieczywo low gi
II śniadanie: Koktajl banan – wiśnia – winogrono, ksylitol
Obiad: Kotlecik grzybowy, dressing jogurtowy z kaktusem, młode ziemniaki, warzywa na ciepło
Podwieczorek: Fit malinowe ciasto korzenne z daktylami, ksylitol
Kolacja: Sałatka z pieczonym kurczakiem, grejpfrutem, płatkami migdałów i rukolą, pieczywo low gi

Dieta dash 1800 kcal:
(B:68,9 T:50,5 W:234,5 F:40,7):
Śniadanie: Pasta z fasoli, sałatka garni, pieczywo low gi
II śniadanie: Koktajl banan – wiśnia – winogrono, ksylitol
Obiad: Kotlecik grzybowy, dressing jogurtowy z kaktusem, młode ziemniaki, warzywa na ciepło
Podwieczorek: Fit malinowe ciasto korzenne z daktylami, ksylitol
Kolacja: Sałatka z pieczonym kurczakiem, grejpfrutem, płatkami migdałów i rukolą, pieczywo low gi

Dieta dash 2500 kcal:
(B:95,7 T:69,9 W:328,5 F:55,1):
Śniadanie: Pasta z fasoli, sałatka garni, pieczywo low gi
II śniadanie: Koktajl banan – wiśnia – winogrono, ksylitol
Obiad: Kotlecik grzybowy, dressing jogurtowy z kaktusem, młode ziemniaki, warzywa na ciepło
Podwieczorek: Fit malinowe ciasto korzenne z daktylami, ksylitol
Kolacja: Sałatka z pieczonym kurczakiem, grejpfrutem, płatkami migdałów i rukolą, pieczywo low gi

Dieta KETO 1200 kcal
(B:53,3 T:85,2 W:37,5 F:19,4):

Śniadanie: Smalec z fasoli, sałatka garni, chlebek z babki płesznik
II śniadanie: Koktajl wiśniowy na mleku migdałowym
Obiad: Pieczeń rzymska z żółtym serem, sałatka ze świeżych pomidorów ze szczypiorkiem i śmietaną
Podwieczorek: Kokosowe pierniczki z ksylitolem
Kolacja: Sałatka z pieczonym kurczakiem, jeżyną, płatkami migdałów i rukolą, pieczywo ProBody

Dieta KETO 1500 kcal
(B:67,5 T:108,1 W:43,1 F:30):

Śniadanie: Smalec z fasoli, sałatka garni, chlebek z babki płesznik
II śniadanie: Koktajl wiśniowy na mleku migdałowym
Obiad: Pieczeń rzymska z żółtym serem, sałatka ze świeżych pomidorów ze szczypiorkiem i śmietaną
Podwieczorek: Kokosowe pierniczki z ksylitolem
Kolacja: Sałatka z pieczonym kurczakiem, jeżyną, płatkami migdałów i rukolą, pieczywo ProBody

Dieta KETO 1800 kcal
(B:85,1 T:130,7 W:47,3 F:39,2):
Śniadanie: Smalec z fasoli, sałatka garni, chlebek z babki płesznik
II śniadanie: Koktajl wiśniowy na mleku migdałowym
Obiad: Pieczeń rzymska z żółtym serem, sałatka ze świeżych pomidorów ze szczypiorkiem i śmietaną
Podwieczorek: Kokosowe pierniczki z ksylitolem
Kolacja: Sałatka z pieczonym kurczakiem, jeżyną, płatkami migdałów i rukolą, pieczywo ProBody

Dieta KETO 2000 kcal
(B:95 T:141,8 W48,6: F:38,8):

Śniadanie: Smalec z fasoli, sałatka garni, chlebek z babki płesznik
II śniadanie: Koktajl wiśniowy na mleku migdałowym
Obiad: Pieczeń rzymska z żółtym serem, sałatka ze świeżych pomidorów ze szczypiorkiem i śmietaną
Podwieczorek: Kokosowe pierniczki z ksylitolem
Kolacja: Sałatka z pieczonym kurczakiem, jeżyną, płatkami migdałów i rukolą, pieczywo ProBody

Dieta KETO 2500 kcal
(B:122,7 T:180,4 W:49,7 F:44,8):

Śniadanie: Smalec z fasoli, sałatka garni, chlebek z babki płesznik
II śniadanie: Koktajl wiśniowy na mleku migdałowym
Obiad: Pieczeń rzymska z żółtym serem, sałatka ze świeżych pomidorów ze szczypiorkiem i śmietaną
Podwieczorek: Kokosowe pierniczki z ksylitolem
Kolacja: Sałatka z pieczonym kurczakiem, jeżyną, płatkami migdałów i rukolą, pieczywo ProBody

Dieta bez laktozy 2500 kcal:
(B:92 T:80,8 W:299,8 F:49,7):

Śniadanie: Pasta z buraków i fasoli, sałatka garni, pieczywo
II śniadanie: Koktajl bananowo – wiśniowy b/l
Obiad: Pieczeń rzymska z sosem Cumberland b/l, młode ziemniaki, warzywa na ciepło
Podwieczorek: Fit malinowe ciasto korzenne b/l z daktylami
Kolacja: Sałatka z pieczonym kurczakiem, cytrusami, płatkami migdałów i rukolą, pieczywo

Dieta bez glutenu 1200 kcal:
(B:44,5 T:0,5 W:137,9 F:25,9):

Śniadanie: Pasta z buraków i fasoli, sałatka garni, pieczywo b/g
II śniadanie: Koktajl bananowo – wiśniowy
Obiad: Pieczeń rzymska z sosem Cumberland, młode ziemniaki, warzywa na ciepło
Podwieczorek: Fit malinowe ciasto korzenne b/g z daktylami
Kolacja: Sałatka z pieczonym kurczakiem, cytrusami, płatkami migdałów i rukolą, pieczywo b/g

Dieta bez glutenu 1500 kcal:
(B:56,7 T:51,4 W:160,5 F:31,7):

Śniadanie: Pasta z buraków i fasoli, sałatka garni, pieczywo b/g
II śniadanie: Koktajl bananowo – wiśniowy
Obiad: Pieczeń rzymska z sosem Cumberland, młode ziemniaki, warzywa na ciepło
Podwieczorek: Fit malinowe ciasto korzenne b/g z daktylami
Kolacja: Sałatka z pieczonym kurczakiem, cytrusami, płatkami migdałów i rukolą, pieczywo b/g

Dieta bez glutenu 1800 kcal:
(B:66,9T:57,9 W:208,4 F:36,2):

Śniadanie: Pasta z buraków i fasoli, sałatka garni, pieczywo b/g
II śniadanie: Koktajl bananowo – wiśniowy
Obiad: Pieczeń rzymska z sosem Cumberland, młode ziemniaki, warzywa na ciepło
Podwieczorek: Fit malinowe ciasto korzenne b/g z daktylami
Kolacja: Sałatka z pieczonym kurczakiem, cytrusami, płatkami migdałów i rukolą, pieczywo b/g

Dieta bez glutenu i bez laktozy 1200 kcal:
(B:44,5 T:0,5 W:137,9 F:25,9):

Śniadanie: Pasta z buraków i fasoli b/l , sałatka garni, pieczywo b/g
II śniadanie: Koktajl bananowo – wiśniowy b/l
Obiad: Pieczeń rzymska z sosem Cumberland b/l, młode ziemniaki, warzywa na ciepło
Podwieczorek: Fit malinowe ciasto korzenne b/g i b/l z daktylami
Kolacja: Sałatka z pieczonym kurczakiem, cytrusami, płatkami migdałów i rukolą, pieczywo b/g

Dieta bez glutenu i bez laktozy 1500 kcal:
(B:56,7 T:51,4 W:160,5 F:31,7):

Śniadanie: Pasta z buraków i fasoli b/l , sałatka garni, pieczywo b/g
II śniadanie: Koktajl bananowo – wiśniowy b/l
Obiad: Pieczeń rzymska z sosem Cumberland b/l, młode ziemniaki, warzywa na ciepło
Podwieczorek: Fit malinowe ciasto korzenne b/g i b/l z daktylami
Kolacja: Sałatka z pieczonym kurczakiem, cytrusami, płatkami migdałów i rukolą, pieczywo b/g

Dieta bez glutenu i bez laktozy 1800 kcal:
(B:66,9T:57,9 W:208,4 F:36,2):

Śniadanie: Pasta z buraków i fasoli b/l , sałatka garni, pieczywo b/g
II śniadanie: Koktajl bananowo – wiśniowy b/l
Obiad: Pieczeń rzymska z sosem Cumberland b/l, młode ziemniaki, warzywa na ciepło
Podwieczorek: Fit malinowe ciasto korzenne b/g i b/l z daktylami
Kolacja: Sałatka z pieczonym kurczakiem, cytrusami, płatkami migdałów i rukolą, pieczywo b/g

Dieta bez glutenu i bez laktozy 200 kcal:

Śniadanie: Pasta z buraków i fasoli b/l , sałatka garni, pieczywo b/g
II śniadanie: Koktajl bananowo – wiśniowy b/l
Obiad: Pieczeń rzymska z sosem Cumberland b/l, młode ziemniaki, warzywa na ciepło
Podwieczorek: Fit malinowe ciasto korzenne b/g i b/l z daktylami
Kolacja: Sałatka z pieczonym kurczakiem, cytrusami, płatkami migdałów i rukolą, pieczywo b/g

Dieta wegetariańska bez glutenu i bez laktozy 1200 kcal

Śniadanie: Pasta z buraków i fasoli b/l, sałatka garni, pieczywo b/g
II śniadanie: Koktajl bananowo – wiśniowy b/l
Obiad: Kotlecik grzybowy b/g, dressing jogurtowy b/l z kaktusem, młode ziemniaki, warzywa na ciepło
Podwieczorek: Fit malinowe ciasto korzenne b/g i b/l z daktylami
Kolacja: Sałatka z grillowanym tofu, żurawiną, płatkami migdałów i rukolą, pieczywo b/g

Dieta wegetariańska bez glutenu i bez laktozy 1800 kcal:

Śniadanie: Pasta z buraków i fasoli b/l, sałatka garni, pieczywo b/g
II śniadanie: Koktajl bananowo – wiśniowy b/l
Obiad: Kotlecik grzybowy b/g, dressing jogurtowy b/l z kaktusem, młode ziemniaki, warzywa na ciepło
Podwieczorek: Fit malinowe ciasto korzenne b/g i b/l z daktylami
Kolacja: Sałatka z grillowanym tofu, żurawiną, płatkami migdałów i rukolą, pieczywo b/g

Dieta wegetariańska bez glutenu i bez laktozy 2000 kcal:

Śniadanie: Pasta z buraków i fasoli b/l, sałatka garni, pieczywo b/g
II śniadanie: Koktajl bananowo – wiśniowy b/l
Obiad: Kotlecik grzybowy b/g, dressing jogurtowy b/l z kaktusem, młode ziemniaki, warzywa na ciepło
Podwieczorek: Fit malinowe ciasto korzenne b/g i b/l z daktylami
Kolacja: Sałatka z grillowanym tofu, żurawiną, płatkami migdałów i rukolą, pieczywo b/g

Dieta low gi 1200 kcal:
(B:47,9 T:35,9 W:137,3 F:25,3):

Śniadanie: Pasta z fasoli, sałatka garni, pieczywo low gi
II śniadanie: Koktajl banan – wiśnia – winogrono, ksylitol
Obiad: Pieczeń rzymska, dressing jogurtowy z kaktusem, młode ziemniaki, warzywa na ciepło
Podwieczorek: Fit malinowe ciasto korzenne z daktylami, ksylitol
Kolacja: Sałatka z pieczonym kurczakiem, grejpfrutem, płatkami migdałów i rukolą, pieczywo low gi

Dieta low gi 1500 kcal:
(B:61,3 T:44,6 W:172, F:345):

Śniadanie: Pasta z fasoli, sałatka garni, pieczywo low gi
II śniadanie: Koktajl banan – wiśnia – winogrono, ksylitol
Obiad: Pieczeń rzymska, dressing jogurtowy z kaktusem, młode ziemniaki, warzywa na ciepło
Podwieczorek: Fit malinowe ciasto korzenne z daktylami, ksylitol
Kolacja: Sałatka z pieczonym kurczakiem, grejpfrutem, płatkami migdałów i rukolą, pieczywo low gi

Dieta low gi 1800 kcal:
(B:73,3 T:51,6 W:220,1 F:36,5):

Śniadanie: Pasta z fasoli, sałatka garni, pieczywo low gi
II śniadanie: Koktajl banan – wiśnia – winogrono, ksylitol
Obiad: Pieczeń rzymska, dressing jogurtowy z kaktusem, młode ziemniaki, warzywa na ciepło
Podwieczorek: Fit malinowe ciasto korzenne z daktylami, ksylitol
Kolacja: Sałatka z pieczonym kurczakiem, grejpfrutem, płatkami migdałów i rukolą, pieczywo low gi

Dieta low gi 2000 kcal:
(B:87,7 T:64,5 W:233,6 F:40,8):

Śniadanie: Pasta z fasoli, sałatka garni, pieczywo low gi
II śniadanie: Koktajl banan – wiśnia – winogrono, ksylitol
Obiad: Pieczeń rzymska, dressing jogurtowy z kaktusem, młode ziemniaki, warzywa na ciepło
Podwieczorek: Fit malinowe ciasto korzenne z daktylami, ksylitol
Kolacja: Sałatka z pieczonym kurczakiem, grejpfrutem, płatkami migdałów i rukolą, pieczywo low gi

Dieta wege + ryby 1200 kcal:
(B:45,3 T:35,4 W:178,9 F:28,3):

Śniadanie: Pasta z buraków i fasoli, sałatka garni, pieczywo
II śniadanie: Koktajl bananowo – wiśniowy
Obiad: Kotlecik z łososia, dressing jogurtowy z kaktusem, młode ziemniaki, warzywa na ciepło
Podwieczorek: Fit malinowe ciasto korzenne z daktylami
Kolacja: Sałatka z krewetkami w cieście ziemniaczanym, cytrusami, płatkami migdałów i rukolą, pieczywo

Dieta wege + ryby 1500 kcal:
(B:58,3 T:44,4 W:185,4 F:34,9):

Śniadanie: Pasta z buraków i fasoli, sałatka garni, pieczywo
II śniadanie: Koktajl bananowo – wiśniowy
Obiad: Kotlecik z łososia, dressing jogurtowy z kaktusem, młode ziemniaki, warzywa na ciepło
Podwieczorek: Fit malinowe ciasto korzenne z daktylami
Kolacja: Sałatka z krewetkami w cieście ziemniaczanym, cytrusami, płatkami migdałów i rukolą, pieczywo

Dieta wege + ryby 1800 kcal:
(B:68,9 T:50,5 W:234,5 F:40,7):

Śniadanie: Pasta z buraków i fasoli, sałatka garni, pieczywo
II śniadanie: Koktajl bananowo – wiśniowy
Obiad: Kotlecik z łososia, dressing jogurtowy z kaktusem, młode ziemniaki, warzywa na ciepło
Podwieczorek: Fit malinowe ciasto korzenne z daktylami
Kolacja: Sałatka z krewetkami w cieście ziemniaczanym, cytrusami, płatkami migdałów i rukolą, pieczywo

Dieta wegetariańska 1200 kcal:
(B:38 T:34,8 W:152,5 F:29,2):

Śniadanie: Pasta z buraków i fasoli, sałatka garni, pieczywo
II śniadanie: Koktajl bananowo – wiśniowy
Obiad: Kotlecik grzybowy, dressing jogurtowy z kaktusem, młode ziemniaki, warzywa na ciepło
Podwieczorek: Fit malinowe ciasto korzenne z daktylami
Kolacja: Sałatka z grillowanym tofu, żurawiną, płatkami migdałów i rukolą, pieczywo

Dieta wegetariańska 1500 kcal:
(B:47,3 T:43,5 W:190,7 F:36,2):

Śniadanie: Pasta z buraków i fasoli, sałatka garni, pieczywo
II śniadanie: Koktajl bananowo – wiśniowy
Obiad: Kotlecik grzybowy, dressing jogurtowy z kaktusem, młode ziemniaki, warzywa na ciepło
Podwieczorek: Fit malinowe ciasto korzenne z daktylami
Kolacja: Sałatka z grillowanym tofu, żurawiną, płatkami migdałów i rukolą, pieczywo

Dieta wegetariańska 1800 kcal:
(B:57,8 T:49,6 W:239,8 F:42):

Śniadanie: Pasta z buraków i fasoli, sałatka garni, pieczywo
II śniadanie: Koktajl bananowo – wiśniowy
Obiad: Kotlecik grzybowy, dressing jogurtowy z kaktusem, młode ziemniaki, warzywa na ciepło
Podwieczorek: Fit malinowe ciasto korzenne z daktylami
Kolacja: Sałatka z grillowanym tofu, żurawiną, płatkami migdałów i rukolą, pieczywo